Tuesday, October 20, 2009

Sunday, October 11, 2009

Monday, October 5, 2009

Hari Raya n Jalan2 pegi Kenduri

Dah lama x menulis kat blog nie, asyik terkejar2 ngan masa je sekarang nie. Semua still ngan mood raya lagi sekarang nie, open house kat sana sini selagi xhabis Syawal selagi tu la ada. Tak kurang jugak yang dalam mood pengantin baru jugak, taniah kepada semua yang berkenaan :). Hari raya hari tu sempat jugak pergi kenduri satu member nie kat Gemas, boleh tahan jugak jauhnye, maklum le xpernah pun nak explore jalan2 belah sana, silap2 jalan tu jangan cerita le, itu perkara biasa. Sambil2 kenduri tu sempat gak shoot gambar beberapa keping, saja je melayan wedding photo nak mood je katenye :)









© www.nieziam.blogspot.com All images on this site are under the ownership & copyright of MOHAMAD NIZAM KASIM. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.

Followers