Thursday, March 19, 2009

Best Experience..Mau kena belajar lagi

















Hari Sabtu lepas buat pertama kalinya aku dapat join shoot wedding mak saudara aku, saja2 nak bejinak-jinak dulu..bukan terror sgt pun.. :) Kenduri kali ni ja ada free time banyak sikit sebab semuanya memang katering yg buat..kalu dulu tak menang tangan semua...semua family memang dok goyang kaki saja..Yang best sekali aku dapat join official photographer wedding tu bro Nazri Ahmad yg friendly and sporting..boleh nak belajar banyak benda gak..tapi banyak lagi yang nak kena belajar jugak sebenarnya and yang penting equipment mau yang terbaik dulu, baru la best... Hari tu buat outdoor shoot kat mengkuang Dam, tapi tak sempat apa pun hujan dah turun,tapi xpa sempat la kami semua pi melayan makan roti jala lepas tu...

2 comments:

NAZRI AHMAD said...

salam...gud effort..yg penting mau rajin..tu yg plg penting, bkn equipment.. ;p

Niezam said...

Yup, yg peting mau kena rajin..never stop learning... :)

© www.nieziam.blogspot.com All images on this site are under the ownership & copyright of MOHAMAD NIZAM KASIM. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.

Followers