Saturday, February 5, 2011

Flare Sawah



Location: Kubang Semang, Bukit Mertajam.


Segala puji tertentu bagi Allah yang memiliki dan menguasai segala yang ada di langit dan yang ada di bumi, dan bagiNyalah juga segala puji di akhirat; dan Dia lah sahaja Yang Maha Bijaksana, lagi Maha Mendalam pengetahuanNya (Saba’- 01)
Erm dah lama xupdate blog, bukan dah lama dah setahun rupanye..sekejap je masa berlalu.. Cukup le update dengan sekeping gambar nie dulu..:)

2 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

nampak a bit overexpose, tapi itu lah yang nak ditunjukkan, kan? suka efek cahaya dan flare serta padi dlm gambar ni ;)

Niezam said...

Terima kasih :)Yup memang purposely shoot direct sunlight, before sunset nie,cahaya masih terang lagi time nie plus xdapat nak capture shape matahari sebab terlindung awan,so layan flare je la then adjust color n editing dalam CS sikit :)

© www.nieziam.blogspot.com All images on this site are under the ownership & copyright of MOHAMAD NIZAM KASIM. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.

Followers