Monday, July 27, 2009

Outing with Fotografikr Member

Alhamdulilah Ahad lepas, lepas gak niat aku nak photo street shot area2 KL. Bukan apa xberani nak pegi shot sorang2. Dah macam2 cerita dah selalu dok dengar kes, ragut rompak n etc. Pengalaman yg menyeronokan walau lens tengah dok meragam. Cuaca pagi tu hujan dan redup je sampai pukul 12. Really enjoy the experience.

1.Gaya, Mutu Keungulan
Anda tidak perlukan profession model untuk bergaya, tunggu je geng2 fotografikr outing n serah diri je untuk bergaya.














































2. Warden trafik DBKL
Kalu ada masalah tentang ISO rasanye pakcik nie boleh membantu




















3. 1Malaysia
Adakah ini adalah antara satu contoh konsep satu Malaysia yg cuba PM kita ketengahkan. Seorang peniaga muslim berniaga dihadapan kedai yang menjual makanan tidak halal. Sama2 la kita fikirkan.



















No comments:

© www.nieziam.blogspot.com All images on this site are under the ownership & copyright of MOHAMAD NIZAM KASIM. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.

Followers