Wednesday, July 29, 2009

Pertunangan Atie & Ayen

Baru aku terasa nak letak gak gambar tunang adik aku nie.Aku ditugaskan menjadi photograper tunang walau camera dah xbetul time tu. So layan saja la, tapi selamat ada gak 50mm yg jadi penyelamat, walau dok kena manual fokus tapi hasilnye memang memuaskan hati.Tak thau nak cakap le antara best ke tak ambil gambar kahwin sebab xbetul2 serious lagi pun, asyik jadi bidan terjun je, dah adi kau suruh kan, so terima je la. Boleh practice2 gak sikit :)
























1 comment:

Pho+0 BinGGuNg said...

oh bekas gepren aku.... mmg best kan 50mm

© www.nieziam.blogspot.com All images on this site are under the ownership & copyright of MOHAMAD NIZAM KASIM. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.

Followers